петак, 27. фебруар 2015.

Moje kreme za ruke

  9 comments    

Zima je godisnje doba u kome mnogo cesce koristimo kreme za ruke, barem je tako kod mene, ozbirom da hladno vreme i vetar znaju da ostete kozu ruku veoma dobro. Zato mislim da je idealno vreme da Vam predstavim svoje aktuelne kreme za ruke.


Krema koju koristim pretezno pred spavanje, ozbirom da je veoma masna jeste Hemel krema za ruke. Kao sto i rekoh, korisim je pred spavanje, i mogu reci da savrseno omeksa ruke, i ujutru Vam budu preporodjene. Veoma dobra krema, jedina mana je sto je mnogo masna pa je nezgodna za dnevno koriscenje.


Kremica koju sam dobila uz januarko izdanje Elle magazina je L'occitane sa shea butterom. Pakovanje je od 10ml. Moram reci da ovu kremicu nisam koristila mnogo, samo par puta, jer mi je preslatko pakovanje, pa mi je zao da je koristim. Na osnovu tih par koriscenja rekla bih da je dobra krema za ruke. Moram naglasiti da je mnogo gusca krema nego sto sam mogla da zamislim.


Krema koju veoma dugo koristim jeste Dove essential nourishment. Solidna krema za ruke, ali nije za potpuno ispucale ruke, obzirom da ne cini neko cudo. Krema koja je dobra za odrzavanje solidnog stanja ruku, ali je ne bih preporucila za veoma ispucalu kozu ruku. Ono sto obozavam kod ove kreme je miris, ozbirom da kada je namazete kao da ste se namirisali.


I poslednja, ali ne i manje bitna, jeste Farmasi krema za ruke sa bademom i shea butterom. Volim prirodnu kozmetiku, tako da je to jedan veliki plus. A sto se same kreme tice mogu reci da je veoma dobra. Jedino cime u pocetku nisam bila odusevljena jeste miris, posto ne obozavam miris badema, ali vremenom sam navikla, tako da je sada sasvim u redu.

Koje su Vase omiljene kreme za ruke?

Toliko od mene sto se tice aktuelnih kremica za ruke... Kuckamo se uskoro :)

9 коментара:

  1. Najčešće koristim Avon kreme i imam ih najviše, ali imam mnogo Baleinih krema i jednu Neutrogena, koja je savršena :) Nisam isprobala niti jednu od tih o kojima si pisala, a baš bih voljela isprobati L'Occitane, jer su mi njihove rkemice baš fine :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Neutrogena kreme zelim odavno da probam, ali nikako da je kupim :/ A sto se L'occitane tice mislim da su malo skupe :)

      Избриши
  2. Trenutno koristim Neutrogena kremu za ruke, iako jako rijetko :) Super post :)
    http://www.itsmissivana.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. L'occitane su mi inace bas najdraze kreme - to sto si rekla, jako su guste i stvarno ako nabavis i vecu varijantu, nece te razocarati, jako je malo treba pa traje duze nego normalna krema :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Prvo ovu da potrosim, pa da iskalkulisem da li vredi toliko :) Ali su mi preslatke :)

      Избриши
  4. Meni je najdraža Maxiderma krema sa ureom, papajinim i maslinovim uljem. Oporavila mi je ruke za rekordna 2 dana - nisu suve, ali sam ih uništila deterdžentom za pranje sudova. Svaka preporuka!
    Koristila sam Avonove, ali sem trenutno zaglađivanja i preterano jakog mirisa za moj ukus, nisam naišla na neki dugoročan efekat kao sa ovom kremom. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Moracu da je isprobam. Meni su Avonove kreme za ruke za normalnu kozu, pa da je samo odrzavam, a kada je ispucala koza u pitanju ne mislim da nesto pomazu, tako da se u potpunosti slazem :)

      Избриши
  5. L'Occitane Karite krema je meni najdraža krema za ruke ikad, milijun puta me spasila kad su mi ruke bile u koma stanju

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da si pronasla kremu koja ti odgovara. I ja se nadam da cu naci, uskoro, neku za koju cu moci to da kazem :)

      Избриши