уторак, 11. август 2015.

Eveline Magical CC cream

  14 comments    


Kao sto sam i napomenula u prethodnim postovima, kako je doslo lepo vreme pudere skoro da nisam uopste ni koristila. Umesto njih koristim BB i CC kreme. O jednoj takvoj zelim sada da Vam pisem. U pitanju je Eveline Magical color correction CC krema.

Dolazi u tubici od 30ml, a sto se cene tice mogu reci da sam je ja platila nesto iznad 300dinara, ali sam je ja kupila na pijaci gde je sve jeftinije, tako da ne znam kolika je standardna cena.


Sama krema je bele boje sa sitnim cesticama koji su istvari pigmenti, koji u dodiru sa Vasom kozom prekrivaju sve nesavrsenosti. Kada nanesete ovu kremu ona od bele dobija boju pudera, a da Vam pri tom prekrije nesavrsenosti na kozi. Kao sto i sam naziv kaze neutralise crvenilo na kozi.


Ova krema sadrzi i bioHyaluron complex koji sadrzi koncentrovanu hijaluronsku kiselinu sa hidrirajucim svojstvima.

Nakon nanosenja ove kreme ten je ujednacen i blistav. Sto se prekrivne moci tice mogu je uporediti sa puderom osnovne do srednje prekrivnosti. Ja nemam probleme sa licem i ova krema meni zavrsava sav posao sto se tice lica, kada izuzmemo predeo oko ociju, posto za taj deo moram koristiti korektor kako bih prekrila tamne kolutove.


Veoma se lepo razmazuje i solidno ostaje na kozi. Naravno u pitanju je CC krema tako da ne ocekujte da Vam ostaje ceo dan na kozi, niti da prezivi preveliko znojenje, ali ukoliko zelite da Vam ostane malo duze na kozi fiksirajte je kamenim puderom ili koristite fiksator sminke, to ce produziti postojanost.

Ja sam od onih osoba koje se nenormalno znoje, i sminka to trpi, tako da na mestima oko nosa, nausnica i delovi cela, su mi veoma cesto mokri poslednjih dana, tako da se tu deo kreme skine, sto ja i ne uzimam za zlo jer je ipak
CC krema u pitanju tako da ne ocekujem od nje da izdrzi temperature iznad 35 stepeni.

Ova CC krema sadrzi SPF 15, sto je solodan zastitni faktor i jos jedan plus za ovu kremu. Jeste da volim malo vece zastitne faktore ali i ovaj moze da prodje.

Dolazi u par nijansi, a moja je u broju 52, medium beige. Za moj ten ovo je malo tamnija nijansa, medjutim sada moze da prodje jer nas je sunce sve malo uhvatilo, tako da mi sada odgovara.

Sve u svemu preporucila bih Vam ovu kremu jer je lagana, ima solidnu prekrivnu moc, neutralise crvenilo i mislim da je veoma dobar izbor za ovako teske dane kada na licu poslednje sto zelite da stavite je puder.

Da li ste Vi koristili neki dekorativni prouzvod Eveline kozmetike i koji biste preporucili?

Toliko od mene za sada... Kuckamo se uskoro :*

14 коментара:

  1. Bas lepo izgleda..:) jedino sto koristim njihovo je cuveni 8u1 i kunem se u njega :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja moram da priznam da njega jos nisam probala :/ Imam onaj uljani, ali ne i 8u1.

      Избриши
  2. Kupila sam je neki dan u Liliju, oko 500 din je. Pre toga sam koristila Maybelline bb kremu i preko nje sam morala obavezno da stavljam puder u kamenu, a koza mi se uporno znojila iako imam normalnu kozu i uglavnom mi svi proizvodi odgovaraju. Eveline Magical cc me je blago receno oborila sa nogu. Savrseno mi ujednacava ten, nema potrebe za puderom u prahu, lice mi se vise ne susi, niti se presijava na odredjenim mestima... Ma ne mogu da opisem koliko sam odusevljena! Konacno sam pronasla idealnu kremu za lice + vise mi puderi ne trebaju za lagane dnevne kombinacije :) Devojke, najtoplije preporuke za sve one kojima treba lagana dnevna sminka :)

    ОдговориИзбриши
  3. Baš sam je danas gledala u Lilly-u. Planiram da je kupim u skorije vreme.

    ОдговориИзбриши
  4. Dugo sam koristila 8 u 1 CC kremu i prezadovoljna sam, cak i drugarice kojima sam poklonila/preporucila. Problem je sto sada ne mogu vise nigde da je nadjem. Da li neko zna gde moze da se kupi?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja bih preporucila da probate ovu, jer je stvarno dobra. Znam da nekih ima u Lilly-u, ali nisam sigurna da li je 8u1.

      Избриши
  5. Анониман23. март 2017. 11:06

    Odlična recenzija, uverila si me da kupim ovu CC kremu :). Zanima me samo na kojoj si pijaci našla Eveline proizvode?

    ОдговориИзбриши
  6. Već duže vreme merkam ovu CC kremu i sada sam sigurna da ću je kupiti. Sjajna recenzija. ♥

    ОдговориИзбриши
  7. Oduševljena sam kremom. Izjednači ten, ne usija lice i veoma je prijatne teksture i mirisa. Ja koristim br. 53. Kao da je nemate na licu a tako ga osveži. Pokrivna moć podmiri dnevne potrebe. Topla preporuka za leto i za uredan izgled bez suvišnog preterivanja. ❤️

    ОдговориИзбриши