четвртак, 12. март 2015.

Puzzle antibakterijska krema

  9 comments    

Shvatila sam da se ova krema nikad nije nasla u mojim favoritima, a to zasigurno zasluzuje. Takodje zasluzuje i poseban post, tako da je vreme da se njoj posvetimo. U pitanju je Puzzle antibakterijska krema.

U pitanju je krema proizvedena u Srbiji, proizvodi je Nevena kozmetika. Mislim da su sada promenili pakovanje ovih proizova, ali obzirom da je ja imam vec neko vreme moje je staro pakovanje. Kako god, proizvod je bitan, ne samo pakovanje.

Puzzle je deo njihovog asortimana koji je namenjen mladima. Pored ove kreme, ova kolekcija sadrzi jos i gel za umivanje, losion za lice, puder, sapun i stik korektor. Citava linija je namenjena kozi sklonoj pojavi akni i bubuljica. Moram napomenuti da sam ja probala samo ovu kremu tako da mogu govoriti samo o njoj, a ukoliko budem isprobala i ostale proizvode podelicu sa Vama svoja iskustva.

Ja ovu kremu ne nanosim na celo lice, iako je mozete i tako koristiti, vec je nanosim samo na problematicna mesta. Nanosim je u tankom sloju na mesta gde su bubuljice pocele da izlaze ili su vec izasle. Moram da kazem da sam jedna od onih koje cim vide neku bubuljicu zele da je se rese, cedjenjem, ali u poslednje vreme efikasno se odupirem. U tome mi mnogo pomaze i ova krema, ozbirom da napasti resi u roku od dva dana. 

Ja je mazem najcesce samo uvece, na problematicna mesta i vecinu problema mi resi za dva dana, odnosno za dva do tri mazanja. Kada su u pitanju malo upornije bubuljice treba joj par dana, ali uspesno resava i te probleme.


Kao sto mozete videti krema je bele boje, a miris me podseca na decije pudere. 

Dolazi u tubici od 50ml. Sto se cene tice veoma je pristupacna, ako se dobro secam oko 150dinara je bila. Mozete je kupiti u apotekama, bolje snabdevenim marketima, a sto se tice drogerija nisam sigurna da li ih imaju.

Da rezimiramo, za cenu manju od 200dinara dobijete kremu od 50ml koja savrseno izlazi u kostac sa raznim vrstama bubuljica. Mislim da se itekako isplati imati je pri ruci.

Koristite li Vi Puzzle proizvode i kako ste zadovoljni?

Toliko od mene za sada... Kuckamo se uskoro :)

9 коментара:

  1. Jedva sam čekala da pročitam nečije utiske o ovoj kozmetici. Videla sam je u apotekama, delovala mi je primamljivo ali nisam bila sigurna da li pomaže. Imam problematičnu kožu, sklonu pojavi bubuljica i baš ću da isprobam kremu :)

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман15. март 2015. 18:19

    Meni treba krema za bubuljice na ledjima. NIsam tinejdzer pa ne znam da li bi mi ona pomogla s obzirom da je vise sa tinejdzere u odklanjanju bubuljica i tamnijih flekica od bubuljica? Pozdrav

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nemam takvih problema, pa je nisam u tu svrhu probala... Ali verujem da bi pomogla u delimicnom otklanjanju takvih bubuljica. Nema veze da li ste tinejdzer ili ne, mislim da je cela kolekcija namenjena tinejdzerima jer su oni skloniji pojavi bubuljica od drugih uzrasta. Ja preporucujem da probate, nemate sta da izgubite :)

      Избриши
  3. koristila sam sve iz ove kolekcije osim kreme i zadovoljna sam tako da cu i kremu nabaviti.

    ОдговориИзбриши
  4. Da li ova krema moze da ukloni i one bas velike bubuljice? Da li sprecava izlazak novih? Koliko puta dnevno sme da se maze?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Dok sam je koristila meni je ublazavala upalne procese na licu. Ja, obzirom da nemam problematicnu kozu, koristila sam je samo kada bi se pojavila bubuljica, nisam je konstantno koristila tako da ne mogu da pricam o tome.

      Избриши
    2. Iskreno , po meni ličmo slabo uklanja bubuljice , koristila sam je nije nešto ... uklonila mi je samo jednu manju bubuljicu ... jedino što je okej je da sprečava izlazak novih bubuljica ... inače prelepo miriše ... ako ti je gruba koža verovatno ti neće ukloniti , ali ako ti je meka normalna tj onda vrt hoće ... možeš je koristiti dva puta dnevno

      Избриши