субота, 7. март 2015.

Noviteti #3/2015

  4 comments    
categories: 

Moram da primetim da ove godine svaki mesec idu noviteti, bas sam ucestala sa kupovinom. Medju ovim novitetima ima onih proizvoda koje sam dobila i kojim sam se ponovila odlaskom u Suboticu.

Proizvodi koje sam kupila na dobro poznatoj pijaci u Subotici su Kallos go go sampon za kosu, kao i Kur sampon za kosu. Tu se nalazi i Cien gel za tusiranje. Kada posetim Suboticu cesto se prosetam i do njihove pijace kako bih kupila brendove koje ne mogu da nadjem kod nas, u svrhu isprobavanja istih. Moram reci da ni jedan od ovih proizvoda jos uvek nisam probala, tako da ne mogu da iznesem svoj prvi utisak. Jedino sto mogu da kazem je da mi se miris svidja, ostalo cemo tek videti.


Relativno skoro naleteh na internetu na Bubbles radionicu sapuna , sumecih kupki i slicnih proizvoda iz Subotice, tako da sam morala da ih posetim prvom prilikom, a sebe sam castila sumecom kupkom od narandze. Moram da naglasim i to da sam odusevljena radnjom, prelepo izgleda, a mirise nestvarno lepo. Sigurna sam da cu sebe pocastiti nekim proizvodom svaki put kada posetim Suboticu.

Sebe sam pocastila i Aura correct me korektorom i moram reci da sam vec prezadovoljna njime. Prekriva sve sto mu se nadje na putu :D. Mislim da Aura ima proizvode koji su veoma dobri, a cene su itekako pristupacne. 

Jos jedan Aurin proizvod koji sam kupila da probam je color off uljani odstranjivac laka za nokte. Prvi utisci su da veoma dobro skida lak, u dva poteza skinete ceo lak sa nokta. Tako da sam i ovim proizvodom itekako zadovoljna.


Proizvode koje sam dobila od divne gospodje iz Farmasija, su Rose therapy tecni sapun i losion za ruke i telo. Tu se nalaze i balzam za usne jojoba i shea butter, kao i all in one maskara

Prvi utisci sto se tice Rose therapy kolekcije je da ima dosta jak miris, koji ostaje na kozi. Sto se sapuna tice dobar je, dobro peni, ruke Vam mirisu posle njega na ruzu, kao sto rekoh miris ostaje na kozi. Kada je u pitanju losion za telo sto se mirisa tice isti je slucaj, ostaje na kozi odredjeno vreme, a sto se hidratacije tice ne mogu jos uvek nista da kazem.

Sto se balzama za usne tice prvi utisak mi je da nije los, ali nije da cini nesto posebno usnama.

I na kraju maskara je solidna, ostaje na trepavicama ceo dan, bez mrdanja. Verujem da cu o njoj posebno pisati, nakon malo duzeg koriscenja, jer je jos uvek rano iznositi krajnje misljenje.



I poslednji proizvodi medju ovim novitetima su ricinusovo ulje i cickovo ulje. Ovaj duo koristim vec 10tak dana tako da je, po mom misljenju, rano da iznosim svoje misljenje, ali ukoliko se dobro pokazu planiram da Vam iznesem svoja misljenja o njima. Cickovo ulje koristim samo za kosu, dok ricinusovo koristim za kosu, nokte, trepavice i obrve. 


Koristite li Vi nesto od mojih noviteta?

Toliko od mene i mojih noviteta... Kuckamo se uskoro :)

4 коментара:

  1. I ja sam kupila cisto ricinusovo ulje da ga koristim na kosi i utrljala sam ga nekoliko puta u koren kose noc pred pranja i tako prespavala.. A ovo cickovo ulje ti nije original i nema veze sa cickovim uljem :( I ja sam tako poletela i kupila i cickovo i orahovo i kokosovo, sve od istog proizvodjaca u ovim zutim falsicama, ali su totalno bezvredni.. u apoteci imas cista i prava prirodna ulja koja nisu mnogo skuplja, a pretezno se za kosu koriste :) Ostali noviteti su divni, bas nista nisam probala, aurin korektor planiram da uzmem :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da, znam da nije, tek kada sam kupila sam videla... Nije da nema efekta, ali sledeci put kupujem 'normalno'. Hvala ti :)

      Избриши
  2. Одговори
    1. Meni se jos nije desilo da probam neki njihov proizvod a da mi se ne svidi :)

      Избриши