недеља, 21. децембар 2014.

Pokloni za njega

  No comments    

Ipak sam resila da napisem post i o idejama sta mozete da poklonite jacoj polovini. Dacu par primera sta mozete da poklonite Vasim muskarcima, pa da pocnemo.

Kao sto sam i u prethodnom postu spomenula, mislim da se svaka osoba obraduje kozmetici. Tako svom muskarcu mozete pokloniti neki set kozmetike. Mozete kupiti vec kreirane setove, obzirom da ih sada ima u izobilju, ili mozete napraviti sopstveni. Kupka, sampon, dezodorans, to je nesto sto svakome treba, pa tako i muskarcima.

Ono sto svakom muskarcu treba jeste dobar set za brijanje. Tako da mozete da ga obradujete dobrim setom koji bi sadrzao penu za brijanje, losion posle brijanja, mozda i neki dobar komplet brijaca. Naravno i ovo mozete kupiti u raznim setovima koji razni proizvodjaci nude, a isto tako mozete kreirati sopstveni.








Kada smo vec kod brijanja, mislim da bi se vecina muskaraca obradovala dobroj masinici za brijanje. Koliko sam videla veoma kvalitetne mozete kupiti ukoliko skupljate markice u Roda, Merkator i Idea marketima. Tako da za veoma pristupacnu cenu mozete dobiti veoma dobar proizvod (mislim da su cene 2000 i 3000 hiljade, u zavisnosti od modela).

Takodje mozete da ga obradujete nekim dobrim parfemom. Veoma pristupacne parfeme mozete kupiti u Avonu, Oriflame-u, Zari. Tako da, ukoliko znate ukus vaseg muskarca, sto se parfema tice ovo je idealan poklon.








Mislim da ne postoji muskarac, kada pricamo o ovim malo mladjima, da nisu zaludjeni za nekom od 'muskih' igrica. Tako da verujem da bi se veoma obradovali kada biste im kupili neku od najnovijih igrica.








Kao poslednji predlog, mislm da ni jednoj osobi nije na odmet kupiti dobar par vesa. Tako ga mozete obradovati kvalitetnim parom vesa, mozda u kombinaciji sa nekim otkacenim carapama. Moramo da priznamo da toga koliko god imamo nikad nije dovoljno.



Kao sto vidite nisam stavila cenovni rang jer sam pri trazenju ideja shvatila da je tesko uklopiti se u odredjeni cenovni rang kada su pokloni za jace polovine u pitanju. Tako da, kao sto ste i sami mogli da vidite, postoje pokloni koji su do 1000din, ali i oni mnogo skuplji od toga.

Zelim da napomenem da su sve slike skinute sa interneta.

Obzirom da sam i sama bila izlozena velikom problemu pri pisanju ovog posta, znam koliko je tesko osmisliti poklon za Vaseg muskarca, tako da se nadam da sam Vam barem malo olaksala taj posao.

Toliko od mene... Kuckamo se uskoro :)

0 comments:

Постави коментар