субота, 24. јануар 2015.

Potroseni proizvodi #6

  2 comments    
categories: 

Doslo je vreme da se napise post o proizvodima koje sam potrosila u prethodnom periodu. Nema tu mnogo proizvoda ali dovoljno za post, a i obzirom da sam ogranicena prostorom ne mogu cuvati veliki broj praznih bocica, i ovaj broj je vec napravio pometnju u kupatilu.

Sto se nege tela tice ono sto sam potrosila jeste Nivea creame care kupka i Balea losion za telo melon & tango
Sto se kupke tice mislim da sam mnogo puta vec naglasila koliko mi se svidja. 

Losion se nasao i u mojim favoritima tokom leta, a onda je ostala mala kolicina u tubici koja se vukla po kupatilu, a sada je ,napokon, potrosena.

Kada je nega kose u pitanju potrosen je Gliss Kur ultimate oil repair regenerator u spreju i neko zastarelo ulje za kosu od Hemela.
 Sto se ulja tice kupljeno je davnih dana, a sada sam mu napokon videla kraj. Solidan proizvod, ali ne jednako dobar kao ostali njihovi proizvodi. 

Mislim da nema potrebe da ista kazem u vezi Gliss Kur regeneratora, jer mislim da i vrapci na grani znaju koliko mi se svidjaju. Mislim da o tome najvise govori i to da sam, cim sam videla da je u ovoj bociti ostalo manje od trecine, kupila novu bocicu.

Od proizovda za lice koje sam potrosila tu su Vishy aqualia thermal krema za lice, Hemel multivitaminska krema za lice i Nivea tonik za lice. 
Sto se mojih utisaka tice u vezi Vichy aqualia thermal kreme tice njih sam iznela u posebnom postu, tako da nema potrebe da ih i ovde iznosim. Njih mozete procitati u ovom postu. 

Hemel kreme za lice sam koristila veoma dugo, a poslednja koju sam koristila je upravo multivitaminska krema. Kao i sve njihove kreme i ova je veoma dobra, naravno ne za letnji period, ali za ovo vreme idealna.

Nivea tonik se veoma dobro pokazao, tako da je vrlo moguce da cu ga ponovo kupiti.

Ostali su jos lakovi i moja omiljena MaxFactor 2000 calorie maskara. 
Sto se maskare tice iako je potpuno istrosena necu je skroz baciti, jer cu sacuvati cetkicu koju mogu koristiti u druge svrhe. 

Sto se lakova za nokte tice ni jedan nije iskoriscen do kraja, ali vecini njih vise ni razredjivanje ne pomaze tako da im je najbolji izlaz iz ovog stanja korpa za otpatke. Jedini lak koji mi se ovde uopste ne svidja je CR prozirni lak za nokte. Bio je veoma dobar za vreme kada sam imala gel na noktima, a ovako, na moje prirodne nokte, nije nikakav. Skine se u roku od odmah, puca momentalno, nemam ni jednu lepu rec za ovaj lak. 

Ostale lakove sam koristila veoma cesto ali su dosli u to stanje da je najbolje baciti ih i kupiti nove. U pitanju su Golden Rose jakro crveni i dve nijanse pink boje. Tu se jos nalazi i Rapsodi crni lak koji takodje nema izlaz osim do korpe.

Da li ste Vi koristili neke od mojih potrosenih proizvoda?

To je bilo sve sto se tice mojih skorasnjih potrosenih proizvoda... Kuckamo se uskoro :)

2 коментара: