петак, 28. новембар 2014.

Jesenje potrepstine #2014

  6 comments    
Sigurna sam da je ovaj post trebalo da se napise dosta ranije, ali bolje ikad nego nikad :). U ovom postu cu pisati o stvarima koje ja vidim kao sastavni deo jeseni, tj. stvari koje je, po mom misljenju, neophodno imati kada dodje jesen. 

Kada je nega koze u pitanju mislim da je potrebno povisiti je na jedan bolji nivo kada dodje hladnije vreme. Iz tog razloga mislim da je neohodan proizvod krema za lice koja daje jaku hidrataciju. Moj izbor je Vichy aqualia thermal. Kao sto sam vec par puta naglasila veoma sam zadovoljna ovom kremom.
Takodje je veoma bitno kozu tela adekvatno pripremiti za ovo vreme, tako da je potrebno koristiti malo jace kreme za telo. Moj izbor je I love... mango i papaya body butter. Moram reci da ovo nije adekvatan primer jake hidratacije, bez obzira sto je butter, ali je on trenutno kod mene aktuelan pa se zato ovde nalazi(uskoro ce imati adekvatnu zamenu). 

Ono sto je, takodje, neophodno zastititi jesu ruke. Moj izbor je Dove essential nourishment jer je prelepog mirisa, a nega je solidna. 

Poslednja stvar sto se nege tice jeste adekvatna nega usana, jer je to prva stvar koja strada kada krene hladnije vreme. Moja preporuka je Forever aloe lips sa jojobom

Sto se tice proizvoda za ulepsavanje lakovi su jedna od stvari koje ja delim na letnje i zimske (nemam taj problem da skoro sve proizvode za ulepsavanje tako delim), tako da su lakovi koji meni reprezentuju jesen neka nijansa crvene boje (kao sto je na slici, Golden rose 29), zelena ili bilo koja jaca boja laka.

Kada su u pitanju ostale stvari koje mene asociraju na jesen tu su cizme, koje ja zovem patofne (cizme koje ima svaka devojka, tzv. agzice). Jeste da je jesen doba gde cesto pada kisa, tako da ja moje ne mogu tada da nosim, ali u ostalim slucajevima su one uvek moj izbor (mada postoje i vodootporne, tako da mogu postati i svakodnevni izbor :)). 
Naravno da su tanji dzemperi osnovni 'sastojak' jeseni. Moj izbor je spao na svetlo roze dzemper iz Orseja. Mada su mi i oni iz Zarine osnovne kolekcije savrseni za jesen.

Aksesoar koji ja obozavam jesu marame. Po mom misljenju svaku kombinaciju mogu uciniti savrsenom. Na slici je prikazana jedna, ali imam mnogo omiljenih. 

Ono sto takodje mnogo volim su kape. Na slici je prikazana najobicnija, koju sam sama ukrasila jer mi je onako bila monotona, ali i njih volim u svim mogucim bojama i u svim mogucim kombinacijama.

Kombinacija ne bi bila potpuna bez nakita. Moj izbor je, naravno, poludrago kamenje iz moje kolekcije. Kao sto mozete i da vidite u pastelnim bojama sam ovih dana tako da je moj izbor narukvica bio isti takav.

Poslednja stvar koja mene asocira na jesen jesu svece. Na slici se nalazi sveca sa mirisom manga, a Vi izaberite onu koja Vama najvise odgovara i uzivajte u jesenjim danima.

Toliko od mene sto se ovog posta tice... Kuckamo se uskoro :)


6 коментара: