субота, 5. септембар 2015.

Essence Come to town quattro senke

  2 comments    

Zelela sam da sa Vama podelim svoje iskustvo sa jedinom Essence paletom senki koju posedujem. U pitanju je Come to town paleta senki.

Paleta koju sam ja kupila sadrzi srebrnu i zlatnu nijansu senki, to su dve senke koje sadrze sve palete iz ove kolekcije, ako se ne varam, a senke koje se razlikuju od palete do palete su ostale dve. U mojoj paleti u pitanju su dve nijanse zelene boje, jedna svetla i jedna potpuno tamna nijansa. 


Sve senke u ovoj paleti su simeraste, sa jacim ili slabijim simerom. Najmanje simera ima najtamnija nijansa, dok su ostale veoma simeraste. Nijansa koju ja najvise koristim jeste srebrna, nju stavljam na ceo kapak i veoma lepo se pokazala. Ostale sam redje koristila ali su se i ostale veoma lepo pokazale.

Meni su ove senke ostajale ceo dan na kapku, nisu se razmazivale, ne skupljaju se u pregibu, sve u svemu imam samo reci hvale za ovu paletu senki. Ne mogu je uporediti sa nekim drugim Essence senkama jer ih nisam koristila, ali ono sto mogu da kazem da mi se ova odlicno pokazala i da cu sigurno probati jos neku.


Ja sam ovu senku kupila pre par meseci, bila je na snizenju, po ceni od 129dinara, ali sam videla da se u Beogradu moze naci jos po koja ova paletica na snizenju. Mislim da je redovna cena ovih paletica oko 300dinara, tako da je i redovna cena veoma niska, sigurno je da vredi i vise od toga. 

Da li Vi koristite Essence proizvode? Koji biste preporucili?

Toliko od mene za sada... Kuckamo se uskoro :*


2 коментара:

  1. Odlicno izgleda, boje su lepe, a cena je i vise nego povoljna. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Svaka cast Lilly-u na ovakvim akcijama, kao i Essence-u na kvalitetu i pristupacnim cenama :)

      Избриши