среда, 1. октобар 2014.

Septembarski favoriti

  6 comments    
categories: 
Doslo je vreme da se napise jos jedan post o mesecnim favoritima. Sto se tice septembarskih favorita, neki su vec duze u upotrebi pa su nasli, zasluzno, mesto u ovim favoritima.

Tecni puder koji koristim vec duze vreme je NYX stay matte but not flat. Moj je u nijansi soft beige, ali medju mnogobrojnim nijansama sigurna sam da mozete naci vasu. Zadovoljna sam ovim puderom i to mozete procitati i ovde.

Proizvod koji koristim vec mnogo dugo jeste Avon paleta senski 8 u 1. Ne mogu reci da su senke lose, ali ne mogu ni da kazem da su najbolje. Sve u svemu zadovoljavajuce su, zato ih tako dugo i koristim.

Proizvod koji sam relativno skoro kupila jeste Garnier miceralna voda i moram reci da sam odusevljena, tako da je ona morala da se nadje medju favoritima. Sigurna sam da cu o njoj uskoro posebno pisati.

Lak za nokte koji sam u poslednje vreme veoma cesto koristila jeste Gabrini Elegant u broju 360, tipicna braon boja. Dosta dugo ostaje na noktima, a boja se moze lako kombinovati.

I poslednji favorit, kada su u pitanju kozmeticki favoriti jeste Golden Rose velvet matte ruz u boji 03, svetlo braon. 

Sto se tice mojih random favorita tu je knjiga sa receptima koja se 'dobija' uz blic zenu (izlaze na svakih mesec dana pocevsi od 29.09.). Ja sam odusevljena kako je uradjena tako da sam sigurna da cu skupiti sve do jedne :)

Poslastica koju jako volim jeste Rocky rice(meni je omiljena sa cimetom). Ovo je jedna od ovih poslastica koju mozete da pojedete bez grize savesti da ste u sebe uneli veliki broj kalorija bez potrebe :)

Na slici se nalazi i jedna od mojih omiljenih torbi. Ona je moj veciti favorit, ne samo za mesec septembar. :) Kupljena je u Statusu u Novom Sadu, prosle godine.

I za kraj sam ostavila jednu od mojih narukvica. Red je dosao na bezbojne perle u kombinaciji sa zutim i neizbeznim krilima :) Narukvice mozete pogledati ovde.

Koristite li Vi neki od mojih favorita? 

Toliko o mojim favoritima za prethodni mesec... Kuckamo se uskoro :)

6 коментара:

  1. Imam istu micelernu, i stvarno sam zadovoljna! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni je ovo prva miceralna i sigurna sam da skoro necu da probam ni jednu drugu :)))

      Избриши
  2. lijepi favoriti :D
    Garnier micelarnu sigurno kupujem :D

    ОдговориИзбриши
  3. Lijepi favoriti! Jako mi se sviđa fotka, baš ti je super ispala :D
    Ja nisam baš zadovoljna Garnier micelarnom, ali sam ja očito jedna od rijetkih :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala... Meni stvarno super radi posao... Ne znam kako je sa vodootpornom sminkom, ali za 'obicnu' meni je super :)

      Избриши