уторак, 21. октобар 2014.

Garnier miceralna voda

  6 comments    
Kao sto sam i naglasila ovo je proizvod koji zasluzuje da se o njemu posebno pise, tako da je doslo vreme za to :) 

Do sada sam vec u par navrata rekla da sam odusevljena ovim proizvodom... U pitanju je Garnier miceralna voda. 
Ja ne koristim vodootpornu sminku pa ne mogu pricati koliko je efikasna kada je ona u pitanju, ali kada je 'obicna' sminka u pitanju tu mogu poceti da je hvalim.

Koristim je tako sto na vatu ili tufer stavim malo miceralne vode i krenem da cistim lice. Kada je rec o skidanju sminke sa ociju najbolje je ostaviti tufer sa miceralnom par sekundi na ocima i onda krenuti sa skidanjem, kako bi se lakse skinula sminka.

Skoro svakodnevno koristim sminku (laganu) i mogu reci da takvu sminku potpuno skida. Veoma dobro skida sminku sa ociju, tako da nije potrebno da koristite dodatna sredstva za skidanje sminke za tu regiju. 

Kada je u pitanju malo jaca sminka, moram reci da veoma dobro radi svoj posao, s tim da cete morati, kada su oci u pitanju vise puta ponoviti postupak ciscenja... Ili se nece perfektno skinuti, pa cete morati skinuti ostatak sminke na drugi nacin (dodatnim sredstvom za skidanje sminke ili prilikom umivanja).

Jedina zamerka ovom proizvodu je otvor. Tacnije, otvor je tako uradjen da Vam veoma cesto izadje vise proizvoda od onog sto zelite, mada mislim da je to, pored ovolikog odusevljenja, stavka koja je neprimetna :)

Bocica je od 400ml tako da ce Vam dugo trajati. Ja sam je kupila u Lillyu, mada je mozete naci svuda gde se prodaju ovakvi i slicni proizvodi. Sto se cene tice, mislim da je oko 500din, obzirom da sam je ja kupila na nekom snizenju nisam bas sigurna za standardnu cenu.

Koristite li Vi miceralnu vodu i kojom ste najvise zadovoljni?

6 коментара:

  1. Ja nisam baš zadovoljna ovom micelarnom.. ne skida mi dobro i bljutava mi je :/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni je ovo prva miceralna i radi sve sto sam i ocekivala, pa mozda cak i vise od toga :)

      Избриши
  2. Imam je i zadovoljna sam. Takodje se veoma sporo trosi. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sporo se trosi, iako izlazi i vise nego sto treba... Mogu samo zamisliti koliko bi trajala da izlazi onoliko koliko treba :D

      Избриши