четвртак, 11. фебруар 2016.

Savrsena nude Golden Rose kombinacija za usne

  6 comments    

Cao dragi moji,
Relativno skoro posetila sam Golden Rose prodavnicu u Aviv parku na Zvezdari i tom prilikom kupila po mom misljenju savrsenu nude kombinaciju za usne. U pitanju je Golden Rose matte lipstick crayon u broju 15 i Emily olovka za usne u broju 220.


Kada je olovka u pitanju veoma je kremasta, lepo se nanosi i solidno ostaje na usnama. Cena ove olovke je 119dinara. Preporucila bih Vam ove olovke jer su veoma jeftine, a solidne su. Naravno nisu najbolje olovke koje sam probala, ali daleko su od losih.


Kada je karmin u pitanju mogu reci takodje da je dosta kremast i da se lako nanosi. Kao sto mu i sam naziv kaze mat je. Jedino sto nisam zadovoljna sa postojanoscu ovog karmina. Ostaje na usnama mnogo krace od njihovih velvet matte karmina. Naravno sam karmin nije los, ali radije bih Vam preporucila velvet matte karmine od ovih u olovci. Sada pricam samo na osnovu ovog karmina, jer sam jedino njega probala, ali ne znam da li se i ostale nijanse isto ponasaju.

Nijansa ovog karmina je savrsena nude braon, svetlo braon. 

Cena ovog karmina je bila oko 200dinara.


Ono sto mi se ustvari najvise svidja kod ovih proizvoda je kombinacija istih. Za mene je ovo savrsena kombinacija. Iako karmin nije postojan koliko sam ocekivala ja sam odusevljena ovom kombinacijom. Usne uokvirim, malo debljom linijom, olovkom, a zatim nanesem karmin i sve to lepo izblendam. Sto se mene tice super nude kombinacija. Kao sto vidite olovka je dosta tamnija od karmina, ali meni upravo to daje car ovoj kombinaciji.

Da li ste Vi probali neki od ova dva proizvoda? Kako ste zadovoljni? Koji proizvod od Golden Rose-a najvise volite?

Toliko od mene za sada... Kuckamo se uskoro :*



6 коментара:

  1. Obožavam GR lakove, a omiljen nijansa matte ruža je definitivno 02 u kombinaciji sa GR olovkom 510.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Lakovi i mat ruzevi su njihovi ubedljivo najbolji proizvodi, po mom misljenju.

      Избриши
  2. Gde se mogu naci emily olovke pored golden beauty prodavnica u Beogradu? Posto obozavam 201 a rekli su mi da ih vise uopste nece dobijati u golden beauty u Aviv parku. Bukvalno bih zgrabila 10 komada nijanse 201.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ako sretnem jos negde javicu, ja sam ih isto tamo kupila, ali davnih dana :)

      Избриши