понедељак, 25. август 2014.

Sta se nalazi u mom neseseru?

  4 comments    
Odmah na pocetku da se ponovo izvinim sto veoma retko pisem :( Gledacu da to ispravim, koliko god je to moguce... 
Posto i sama obozavam da gledam ovakve videe i citam postove, resila sam da napisem i ja jedan takav... Naime ja cu pisati o tome sta se nalazi u mom neseseru koji nosim kad god negde idem, pa se u njemu nalazi samo ono osnovno.... Pa da pocnemo...


Ono sto uvek nosim u svom neseseru jesu cetke za puder (Blush za tecni puder i Avon za kameni). Iako su neprakticne za nosenje, zbog velicine, ja ih ipak uvek nosim sa sobom (mada mislim da ce uskoro biti zamenjene). 

Sa sobom uvek nosim i pudere. Trenutno je, sto se tecnog pudera tice, aktuelan NYX, a kada je u pitanju kameni koristim Aura multi color pressed powder.

Za popunjavanje 'rupica' na obrvama koristim essence vodootpornu olovku u tamnosivoj boji jer mi ona trenutno najbolje radi posao :) Sto se maskare tice tu je, vec dobro poznata, max factor 2000calorie

Kada su u pitanju usne sa sobom uvek nosim barem jedno labelo, a u mom neseseru se trenutno nalazi mint baby lips. Sto se ruza tice trenutno je aktuelan Rimmel Kate u boji 102

Ovo je ono sto se stalno nalazi u mom neseseru, mada su tu skoro uvek i pinceta i pirpija za nokte (to ipak uvek treba), ali se ovim stvarima veoma cesto pridruzi i po jos neki proizvod :) 

Sta Vi stalno nosite u svom neseseru?

4 коментара:

  1. Zanima me koliko si zadovoljna sa NYX puderom? Uzgred super je post, dala si mi ideju za moj naredni. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam zadovoljna, ali nije savrsen ( mada i nisam ocekivala savrsen za tu cenu) :) pisala sam recenziju o njemu, pa mozes i tamo procitati :) Hvala :)

      Избриши
  2. super si popunila svoj neseser, sve korisne stvari :D
    voljela bih probati mint baby lips, on mi je sljedeći na popisu kupovine :D
    i neki Rimmel ruž definitivno :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sto se tice baby lipsa, ja imam i peach kiss i moram reci da mi se on vise svidja, a ostale nisam probala... A sto se tice Rimmel ruzeva tice ja sam prezadovoljna ovim, tako da ti ga preporucujem :)

      Избриши