субота, 1. април 2017.

Februarsko-martovski favoriti 2017.

  2 comments    
categories: 
Cao dragi moji,
Nije me bilo neko vreme iz vise opravdanih razloga. Prvi i najveci problem je taj sto mi se kompjuter pokvario i nikako da ga popravim. A drugi je zdravstvene prirode. Nadam se da imate razumevanja, a ja cu gledati da Vam se obracam svaki put kada mogu, dok se ne resi problem, a posle cemo se redovno cuti. A sada da pocnemo sa predstavljanjem proizvoda koji su mi bili omiljeni u poslednja dva meseca.


Znate koliko sam volela Freeman proizvode za lice, a sada me je osvojio i slani piling za telo sa morskim algama. Veoma je jak piling, pa ukoliko volite takve ovaj ce Vam se sigurno svideti, a i odlicno obavlja svoj posao. Posle njega koza Vam je neverovatno mekana, svaka preporuka!

Sledeci piling koji sam sa zadovoljstvom koristila jeste Avon Planet Spa Treasure of the desert. Veoma lep, blag piling za lice. 

I jos jedan proizvod za negu lica koji mi se odlicno pokazao u prethodnom periodu jeste Vzk pantenol plus. Sigurna sam da i Vi pantenol koristite za sve i svasta, ja najcesce za lice, a ovo je pantenol krema sa vise procenta pantenola u sebi. Stvarno odlicna kremica.


Proizvod kog sam skoro otkrila, a koji me je odusevio je Dove ulje za kupanje. Obozavam ulja za kupanje, a ovo mi se odlicno pokazalo. Ima lep, blag miris. Ima svaku moju preporuku.

Dok sam koristila topao vosak za depilaciju u onim metalnim cinijicama uvek napravim haos i vecu stetu napravim po kuci nego korist. Zato sam odusevljena Velnea voskom koji ima cinijicu koja je predvidjena za mikrotalasnu. Kao prvo nema nereda, a ono najvaznije je to da je sam vosak odlican. Ovo mi je vec ko zna koja cinijica, a uvek zaboravim da Vam ga spomenem. Svaka preporuka! 

Poslednji kozmeticki favorit u ovom favoritima je Bell hypoallergenic tecni puder. To je linija koja je namenjena problematicnoj kozi i kozi sklonoj alergijama, tako da ce Vam odgovarati cak i ako imate osetljivo lice kao sto je i moje. Veoma blag puder srednje prekrivne moci. Nije tezak na licu, lepo se razmazuje, stvarno me je odusevio. Ima svaku moju preporuku. 

Kao sto ste i navikli u poslednje vreme preporucicu Vam i poneki film koji me je odusevio u prethodnom periodu. Film koji Vam preporucujem bez imalo razmisljanja jeste Colateral beauty. Ne bih da Vam otkrivam sta se desava u filmu, ali Vam mogu reci da je u pitanju odlicna zivotna prica koja ce Vam pokazati da sta god da Vam se desi u zivotu postoji kolateralna lepota koja iz toga izlazi. Drugi film koji bih Vam preporucila je radjen po istinitoj prici, ja takve najvise volim, a u pitanju je Hacksaw ridge. Savrsena ratna prica. Ne volim da prepricavam filmove jer sam prva koja ne voli kada joj neko isprica film, pa posle dok ga gledam znam sta ce se desavati, zato Vam samo preporucim i ostavljam Vama da odgledate triler ili citav film ukoliko verujete u moj ukus 😊.

To su bili moji favoriti prethodna dva meseca, koji su Vasi? 

Toliko od mene za sada... Kuckamo se uskoro 😘

2 коментара: