петак, 9. јун 2017.

Majski favoriti 2017.

  2 comments    
categories: 

Cao dragi moji,
Napokon sam popravila kompjuter, tako da Vam obecavam da ce sada clanci biti ucestaliji, da ne kazem redovni :). Sada cemo pricati o proizvodima koje sam najvise koristila u prethodnom mesecu, a koji su mi se odlicno pokazali, tacnije red je dosao na mesecne favorite.

Kada je sminka u pitanju postoje dva favorita. Zbog par vaznih dogadjaja u prethodnom periodu sminka je morala da mi stoji ceo dan na licu. Za to je bio zaduzen Avon makeup setting spray. Ja sam njega pre koristila samo kao zavrsni korak u sminkanju, i moram priznati da njime tako nisam bila odusevljena. Medjutim kada ga naprskam pre sminkanja obavlja odlican posao. Kada ga nanesem pre sminke dobro fiksira sve sto na lice stavim i sminka ostane na licu citav dan, a i lepo sminka legne na njega. Meni se ovako odlicno pokazao, tako da cu ga od sada tako i koristiti.

Proizvod koji imam od pre 15tak dana ali koji svaki dan koristim jer sam odusevljena njime jeste Llums senka u broju 04 orange pink. Savrsena kajsijasta nijansa. Ja sam odusevljena ovom senkom. Probacu verovatno i druge Llums senke, a ovu cu kupiti da imam i u rezervi. 


Kada krene lepo vreme cesce posezem za mistovima za telo nego za parfemima, pa je moj izbor prethodnog meseca bio Avon little black dress. Nije bas postojan miris, ali je lep, svez miris. 

Bella natura so za kupanje naravno nisam koristila za kupanje, jer nemam kadu, ali sam koristila za stopala. Miris je savrsen!


Poslednji favorit su Bioten maramice za skidanje sminke. Nije bitno cak ni koje su u pitanju jer su im sve odlicne. Ja sam stvarno prijatno iznenadjena odnosom cene i kvaliteta kada je Bioten u pitanju, a maramicama sam odusevljena. Ukoliko ih niste probali jos uvek podhitno da to promenite. Cim ih budete probali kajacete se sto ih niste ranije otkrili.


To su bili svi moji majski favoriti... Sta ste to Vi koristili u prethodnom periodu a da Vas je odusevilo?

Toliko od mene za sada... Kuckamo se uskoro :*



2 коментара:

  1. I ja koristim Little black dress, kao parfem ali ga preferiram u hladnijim danima jer je dosta moćan. Baš me zanima kakav je mist. Voljela bih isprobati Bioten maramice, do sada sam koristila gel za umivanje, piling i tonik i super su mi bili!
    Iva

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Maramice obavezno probaj, odlicne su. Tacnije ni jedan njihov proizvod mi se nije pokazao lose. Pozdrav :*

      Избриши