четвртак, 9. фебруар 2017.

Noviteti 1/2017

  4 comments    
categories: 

Cao dragi moji,
Ove godine nije bio ni jedan post sa novitetima, pa je red da se to ispravi. 

Prvo cime sam sebe pocastila jesu Garnier umivalice. Prva je Essentials sa mirisom grozdja, dok je druga micelarni gel za umivanje. Oba su se dobro pokazala. Gel sa grozdjem sam i pre koristila, svidjao mi se, pa sam ga zato ponovo kupila. Pisacu o njima vise u narednom periodu, ali za sada mi se svidjaju oba.


Sampon za suvo pranje kose koji sam kupila da probam je Balea. Ne mogu Vam jos uvek nista reci jer ga jos uvek nisam probala, ali saznacete u narednom periodu moje misljenje o njemu.

Pocastila sam i svojim omiljenim L'oreal elseve extraordinary oil samponom. Znate koliko volim ovaj sampon, tako da necu da duzim. Sada je na snizenju u Lilly-u.


Maramice za skidanje sminke volim da koristim, pa sam sada kupila da probam i ove Balea. Nisam ih jos uvek probala, tako da Vam jos uvek nista ne mogu reci.

Pantenol koristim za sve i svasta, a sada sam kupila Pantenol plus iz Lilly-a. Do sada sam ga koristila za lice i bas mi je prijao.


Iako znate moje odusevljenje Colgate max white one pastom za zube, sada sam kupila Vademecum 2in1 menthol fresh. Malo da promenim :D. Ne moze da pridje onoj, ali nije losa. 

Melisa balzam za usne se nasao i medju favoritima, tako da Vam je jasno da mi se bas svideo. Mogu Vam reci da je ovo jedan od najboljih balzama koje sam do sada koristila. Meni se odlicno pokazao.

Jos jedno otkrice ovog meseca je Dove nourishing care ulje za kupanje. Obozavam ulja za kupanje, a ovo mi se odlicno pokazalo. Sigurna sam da cu vise pisati o njemu u posebnom postu, jer me je odusevilo. 


Proizvod koji se takodje nasao medju favoritima jeste Impala ajlajner. Veoma dobar ajlajner. Meni se veoma dobro pokazao. 

Jos jedan proizvod koji se nasao medju favoritima jeste Rimmel stay matte puder u kamenu. Verujem da ste vec dovoljno culi o njemu, a ja mogu reci da se i meni odlicno pokazao. Ukoliko ga do sada niste probali gledajte da to sto pre ispravite. 

I poslednji proizvod u ovim novitetima jeste Maybelline lash sensational maskara. Za sada mogu reci da je ok, ali da je za pocetak mnogo vlazna za moj ukus. Verujem da ce se bolje pokazati kada se malo prosusi, sve u svemu javljam Vam svoje utiske.


To su bili svi noviteti. Cime ste se Vi pocastili u prethodnom periodu? Koristite li neki od proizvoda kojim sam ja sebe pocastila?

Toliko od mene, za sada... Kuckamo se uskoro :*





4 коментара:

  1. Odlični su ti noviteti, moram i ja probati VZK proizvode :)

    ОдговориИзбриши
  2. i ja sam kupila Maybelline lash sensational maskaru i koristila vec 15 puta i dalje je prevlazna -_- mislila sam da ce se brzo osusiti, ali ne, svidja mi se samo sto je tako intenzivno crna i sto se tesko skida, jer mrzim kad se maskara trusi =D
    super noviteti

    <3

    ОдговориИзбриши