субота, 25. фебруар 2017.

Avon noviteti 1/2017

  5 comments    
categories: 
Cao dragi moji,
Iz poslednja dva Avon kataloga narucila sam sebi neke proizvode, pa sam zelela da Vas obavestim o kojim proizvodima je rec, a i neki proizvodi su iz kataloga koji je jos uvek aktuelan tako da ih mozete naruciti po ceni koju sam i ja platila. Pa da pocnemo...

Krenucemo od sminke. U prethodnom katalogu sam narucila Avon true colour tecni puder u nijansi nude, mat varijanta. Placen je nesto iznad 300 dinara, dok je u aktuelnom katalogu 450 dinara. Do sada sam ga koristila par puta i mogu reci da mu je prekrivna moc osnovna. Prekrije nesto malo vise od cc kreme. Vise o njemu kada ga budem lepo istestirala.

U aktuelnom katalogu (aktuelan je do 1.3.'17) sam narucila dva korektora. Tecni Avon true colour u nijansi fair. Mozda je trebalo da narucim svetliju nijansu, kako bih posvetlela predeo oko ociju, ali i ovaj moze da prodje za prekrivanje podocnjaka. Jedino sto mu pokrivna moc nije toliko jaka da moze da lepo prekrije moje tamne kolutove ispod ociju. Mogu reci da mi se za sada ok pokazao, ali nisam odusevljena. Cena mu je 270 dinara.

Drugi korektor je kremasti Ideal flawless. Dosta veca prekrivna moc od prethodnog. Jedina mana koju sam do sada uocila je da se uvlaci u pore ispod ociju, pa znaju da ostaju linije, tako da je potrebno da se dobro setuje da se to ne bi desavalo. Cena ovog koretkora je 360dinara.


Kada je kosa u pitanju u prethodnom katalogu sam narucila Instant repair 7 sampon za kosu. Nisam ga jos uvek probala tako da Vam ne mogu nista reci. Cena mu je bila ispod 300 dinara, za pakovanje od 400ml, a ta cena je i u aktuelnom katalogu.

Jos jedan proizvod koji sam narucila za kosu, u prethodnom katalogu, jeste serum za kosu sa arganovim uljem. Pre sam koristila zeleni, mada mi se i ovaj za sada dobro pokazao. Cena mu je bila nesto iznad 300 dinara, dok je u aktuelnom katalogu 500 dinara.


Kao sto znate Planet spa je moja omiljena linija u Avonu. Tako sam sada iz aktuelnog kataloga uzela Caribbean escape eliksir za kupanje. Nisam ga jos uvek probala tako da Vam nista jos uvek ne mogu reci. Cena u aktuelnom katalogu je 300 dinara, tako da ukoliko zelite da ga probate ovo je idealna prilika, jer je standardna cena ovog proizvoda 800 dinara.

Drugi, a i poslednji proizvod u ovim novitetima, planet spa proizvod koji sam kupila, ali u prethodnom katalogu, jeste Treasure of the desert piling za lice. Odlicno mi se pokazao do sada, tako da sam sigurna da cete o njemu cuti i u narednom periodu. Stavise sigurna sam da cete o njemu cuti vec u januarskim favoritima.


To su bili moji noviteti iz Avona, da li ste se Vi pocastili nekim proizvod iz Avona u prethodnom periodu? Koji je Vas omiljeni Avon proizvod?

Toliko od mene za sada... Kuckamo se uskoro  :*

5 коментара:

  1. Super kupovina :)
    Obozavam miris Caribbean escape kolekcije, divan je :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala :) Meni se skoro svi mirisi iz Planet spa kolekcije svidjaju, retko koji da mi nije lep.

      Избриши
  2. Predivno!Javljaj utiske za serum,planiram da ga porucim,pa da cujm tvoje utiske :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala 😊 Za sada mi se ok pokazao. Vise cu reci kada ga budem koristila neko vreme, da ne donosim prerane zakljucke 😊

      Избриши
  3. Predivno!Javljaj utiske za serum,planiram da ga porucim,pa da cujm tvoje utiske :)

    ОдговориИзбриши